Είπαν για την Tony

Είπαν για την Tony

Οι μαθητές του Tony Frey Windsurfing Club

«Το μάθημά της είναι εμπειρία ζωής»

Το windsurfing μπήκε στη ζωή μου σε μια περίοδο που ένιωθα να πιέζομαι από παντού. Ακολούθησα έναν φίλο που ασχολείται χρόνια με αυτό, στο Albatross, λίγα χιλιόμετρα πιο έξω από την Αθήνα, σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Αττικής. Εκεί γνώρισα την Τony, με την οποία αργότερα αρχίσαμε μαζί μαθήματα και μου χάρισε, μαζί με την εκπληκτική τεχνική της, σπουδαία μαθήματα ζωής: οι ιστορίες που έχει να αφηγηθεί από τη δική της σχέση με το windsurfing, μαζί με την αγάπη και το πάθος που συνοδεύει κάθε μία κίνηση που χτίζει και βελτιώνει την τεχνική σου, σε φέρνουν αντιμέτωπο με τον εαυτό σου- με όλα αυτά που έχεις ανάγκη και τις υπερβάσεις που χρειάζονται ώστε να τα κάνεις δικά σου. Γι’ αυτό και το μάθημα με την Τony είναι κάτι παραπάνω από απλό μάθημα- είναι πραγματική εμπειρία ζωής.

Θάνος, 37 ετών

Οι μαθητές του Tony Frey Windsurfing Club

«Με έπεισε πως η σανίδα θέλει ψυχή»

Στο μυαλό μου το windsurfing ήταν πάντοτε ανδρικό σπορ- κάτι που όσοι γνωστοί μου ασχολούνται με αυτό ήταν άνδρες, κάτι που πάνω στη σανίδα είσαι μονάχα εσύ και τα κύματα, φοβόμουν να το τολμήσω, παρόλο που ασκούσε ιδιαίτερη γοητεία επάνω μου. Στα τελευταία μου γενέθλια, οι κολλητές μου μού έκαναν δώρο τα μαθήματα αρχαρίων στο Tony Frey Windsurfing Academy. Στην αρχή βέβαια ήταν λίγο δύσκολα- η σχέση με το windsurfing είναι κάτι που κατακτάς σιγά σιγά, αν και με μεγάλη ανακούφιση διαπίστωσα πως τελικά δεν απαιτεί δύναμη, αλλά καλή γνώση της τεχνικής, επιμονή, υπομονή και λαχτάρα να βιώσεις ξανά και ξανά αυτά τα υπέροχα συναισθήματα όταν είσαι επάνω της. Γιατί όπως λέει και η Τony, το windsurfing δεν θέλει δύναμη, θέλει ψυχή!

Νάντια, 26 ετών

Οι μαθητές του Tony Frey Windsurfing Club

«Η λεπτομέρεια την κάνει ξεχωριστή»

Όταν πρωτοπήγα στο Tony Frey Windsurfing Academy μού έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η εμμονή με την οποία όλα τα παιδιά- οι εκπαιδευτές- αλλά και η ίδια η Τony επανέρχονταν στις λεπτομέρειες της τεχνικής. Σε πρώτη φάση μού φάνηκε λίγο υπερβολικό, και κάπως βαρετό, αφού εγώ είχα πάει εκεί για να βελτιώσω το στιλ μου, όχι για να μάθω την τεχνική από την αρχή. Όσο προχωρούσαν τα μαθήματα, άρχισα να συνειδητοποιώ πως στο windsurfing τεχνική και στιλ είναι ένα: δεν γίνεται να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και ‘αέρα’ επάνω στη σανίδα όταν τα βήματά σου είναι αβέβαια και δεν έχεις σαφώς στο μυαλό σου την κάθε μία κίνηση ξεχωριστά που πρέπει να κάνει το σώμα σου. Η εμμονή στη λεπτομέρεια είναι αυτή που σε βοηθάει να εξελιχθείς και να απολαύσεις τις συγκινήσεις που προσφέρει το windsurfing- και τελικά, αυτή ακριβώς που ξεχωρίζει τον καλό εκπαιδευτή από τον καλύτερο.

Δημήτρης, 32 ετών

Οι μαθητές του Tony Frey Windsurfing Club

«Η μεθοδολογία της είναι το κλειδί»

Στην αρχή μού φαινόταν λίγο παραπάνω αισιόδοξο από το… κανονικό: πώς είναι δυνατόν να μαθαίνεις windsurfing σε 10 μόνο μαθήματα- παλιότερα που είχα προσπαθήσει, είχα κάνει μια τρύπα στο νερό. Από το δεύτερο κιόλας μάθημα όμως, κατάλαβα ότι η μεθοδολογία της Tony είναι το κλειδί για να καταφέρεις όλα τα υπόλοιπα- κι έπειτα, το είδα να γίνεται πράξη: η θεωρία, η εφαρμογή της στον προσομοιωτή και η ‘πρόωρη’ φαινομενικά επαφή μας με το νερό, καθώς και το πόσο ισορροπημένα συνδυάζονται όλα αυτά μαζί στα μαθήματα των αρχαρίων, σε βοηθάει να κατακτήσεις ένα πολύ καλό πρώτο επίπεδο στη σχέση σου με τη σανίδα. Και αυτό είναι σπουδαίο, γιατί σε κάνει να θέλεις να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο!

Σπύρος, 44 ετών

Οι μαθητές του Tony Frey Windsurfing Club

«Είναι ό,τι καλύτερο μού έχει συμβεί»

Έμαθα για την Tony όταν ρώτησα έναν φίλο, pro surfer, πού να ξεκινήσω windsurfing. Μου είπε πως είναι η κορυφαία στον τομέα της και ό,τι καλύτερο έχουμε στην Ελλάδα. Είχε απόλυτο δίκιο- προσωπικά τη λάτρεψα: η αμεσότητα και η ειλικρίνειά της, το πάθος της για το windsurfing με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή! Σύντομα συνειδητοποίησα ότι νοιάζεται αφάνταστα για την πρόοδο, την ασφάλεια αλλά και την ψυχολογία των μαθητών της. Η Tony λατρεύει το επάγγελμά της και ακτινοβολεί χαρά και θετική ενέργεια- και μόνο η σκέψη ότι θα πάω για μάθημα μού φτιάχνει τη διάθεση! Με απόλυτη ειλικρίνεια, θεωρώ πως η Tony είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί: ένας άνθρωπος με απίστευτες γνώσεις, και σπάνια ποιότητα. Σε αυτήν χρωστάω την αγάπη μου για το windsurfing.

Ελένη, 36 ετών

Οι μαθητές του Tony Frey Windsurfing Club

«Η καλύτερη επαγγελματίας με τις καλύτερες τιμές»

Ο λόγος που αρχικά απευθύνθηκα στην Tony για windsurfing ήταν η τιμή. Δεδομένου ότι δεν είχα καμία σχέση με το windsurfing, το βασικό μου κριτήριο αρχικά ήταν η αναλογία μαθημάτων και τιμής- και της Tony ήταν με διαφορά τα καλύτερα! Ο λόγος όμως που συνέχισα να πηγαίνω ξανά και ξανά ήταν η ίδια η Tony. Είναι από τους πιο καλούς επαγγελματίες και από τους πιο ωραίους ανθρώπους που έχω γνωρίσει- το δε μέρος που γίνονται τα μαθήματα είναι υπέροχο: στην Αττική μεν, αλλά ό,τι πρέπει για να ξεφύγεις από το χάος της Αθήνας. Μόλις σταθεροποιηθεί λίγο ο καιρός, θα συνεχίσω να πηγαίνω- άλλωστε κατάφερε να κάνει το windsurfing κομμάτι της ζωής μου.

Κωστής, 39 ετών

Οι μαθητές του Tony Frey Windsurfing Club

«Εντιμότητα, γνώση, επαγγελματισμός, αφοσίωση: με μια λέξη, Tony»

Χωρίς την Tony δεν θα είχα γνωρίσει το windsurfing. ‘Δυνατά’ της χαρακτηριστικά, η εντιμότητα, η γνώση, ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση και η πραγματική αγάπη της για το συγκεκριμένο άθλημα!

Παναγιώτης, 45 ετών

Οι μαθητές του Tony Frey Windsurfing Club

«Στο Tony Frey Windsurfing Academy έχει πάντα καλοκαίρι»

Στο Tony Frey Windsurfing Academy πήγα εξαιτίας των ένθερμων συστάσεων από πολλά διαφορετικά άτομα, που μου είπαν τα καλύτερα για τις αθλητικές επιδόσεις της Tony. Δεν είμαι αθλητικός τύπος και ο ελεύθερος χρόνος μου είναι λιγοστός, μόλις όμως ξεκινήσαμε μαθήματα ο γιος μου κι εγώ ενθουσιαστήκαμε! Από κει και πέρα το windsurfing έγινε αυτό που περιμένουμε όλη την εβδομάδα- όχι μόνο επειδή είναι ένα υπέροχα δύσκολο άθλημα, που σε φέρνει σε άμεση επαφή με τη φύση, και σε μαθαίνει να χειρίζεσαι τον αέρα, τη θάλασσα και τους νόμους της φυσικής, αλλά και γιατί το κλίμα στο Academy είναι ενθουσιώδες! Η ίδια η Tony, με την ενέργειά της, την αγάπη της για το windsurfing και το λαμπερό χαμόγελό της, μας κάνει να νιώθουμε πως εκεί έχει πάντα καλοκαίρι!

Κατερίνα, 41 Ετών

Ενοικίαση & Φύλαξη

Xρειάζεσαι εξοπλισμό windsurfing ή ειδικό χώρο φύλαξης; Επικοινώνησε μαζί μας τώρα!

more